Efterskoler og institutioner

Børn og unge skal have lov at udfolde sig i gode fysiske rammer og det kræver stærke og langtidsholdbar møbler. Vi producerer efterskole møbler i 18 mm birkekrydsfinér af bedste kvalitet (B/BB)

Inspiration

Har I behovet, finder vi løsningen Vores møbler er designet med fokus på holdbarhed og funktionalitet. Ved at bruge stærk krydsfiner sikrer vi, at møblerne kan modstå den daglige brug og slidtage, som de unge på efterskoler kan udsætte dem for. Uanset om det er i fællesområderne, på værelserne eller i undervisningslokalerne, er vores møbler ... Read more

Affaldssortering

Efterskoleelever skal også affaldssortere Vi har i samarbejde med Bernsdorfsminde Efterskole udviklet en simpel og pæn løsning til affaldssortering. De vipbare sorteringsmoduler produceres i 18 mm birke x-finer med laminat på begge sider og farvevalg efter eget ønske. Robust og rengøringsvenligt. Alt kan produceres efter egne mål og antal skraldespande/beholdere.

Robust sofabord

Robust sofabord til aktive unge! Benene er udført i 26 mm birke x-finer med bordplade i 21 mm birke x-finér med laminat i selvvalgt farve.

Garderobeskabe

Garderobeskabe med vigtige detaljer Vores skabe er designet til at modstå daglig slid og skabe en organiseret og funktionel plads til elevernes personlige ejendele. Skabene er med hylder og bøjlestang, samt låge i enten 18 mm UV lakeret birke-x, eller med laminat. Mulighed for indfræsede skålegreb, traditionel møbelgreb eller specialbeslag i børstet rustfri stål med ... Read more

Bernsdorfsminde Efterskole

Testet af de unge Hos Bernsdorfsminde Efterskole har de gennemtestet vores robust møbler og med stor succes. De lever op til ungdommens aktive liv og skaber et robust, hyggeligt og komfortabelt miljø, som holder årevis.