Snedkerlækkerier

til det kræsne erhvervsliv

Vi er kræsne. Vi er dygtige håndværkere. Vi bruger de bedste råvarer. Tilsammen skaber vi de fineste kvalitetsmøbler og interiørløsninger. Vi producerer det hele på eget værksted og sørger meget gerne for montagen.

Det er vigtigt for os, at vi får konstrueret møblet, så det er holdbart og brugbart, samtidig med at det har et flot design og en pæn overflade. Kvaliteten er høj og skal være høj. Vi ønsker at være
en kræsen producent, med sans for kvalitet og design.

Det er vigtigt at nævne at træ er et naturprodukt. Ikke ét stykke træ er ens. Det er netop det der giver de unikke møbler.

Centrum Dyreklinikken Vejle

Centrum Dyreklinikken Vejle Interiør til dyreklinikken er produceret i eg og efter kundens specifikke ønsker.

Inspiration til erhversvirksomheder

Løsninger til erhverv Lad os hjælpe jer med at skabe en god stemning til jeres kunder og medarbejdere. Gennemtænkte og flotte interiørløsninger er vores speciale. Sammen med jer finder vi et godt resultat. Vi producerer på både 4 og 5-akset CNC fræsere og har maskiner som kan løse opgaverne sammen med vores dygtige håndværkere.

Opholdsmøbler – Ballerup Psykiatri

Opholdsmøbler til Ballerup Psykiatri Arkitekttegnede møbler til institution. Møblerne er fremstillet i formspændt eg.

Pixels – Varde Kommune

Pixels - Varde Kommune Drejbare træklodser monteret på gevind og skaber forskellige mønstre. Printet på 4 sider og monteret af OT Lauridsen.

Receptionstårn

Dansk Ingeniør Service - Receptionstårn Udført i mdf og beklædt med filt. Forneden er der receptionsskrank med hylder, reoler og skabe efter kundens ønske. Ovenpå er der opholdsplads med rund sofa. Alt er produceret og leveret af OT Lauridsen.

Siemens – Vindmølletårn

Mock-up til vindmølletårn Vindmølletårn lavet i bukkebar mdf. Sammenmonteret på værkstedet før levering hos kunden. Tårnet er produceret for at teste om al mekanik og servicemontørerne kan fysisk være i tårnet.

Styrelsen for Patientklager – wayfinding

Styrelsen for Patientklager - Wayfinding Wayfinding i massiv eg med udfræsede bogstaver med 5-akset CNC fræser og efterfølgende malet i ønskede farve og lakeret.